Zelfstandig professional

Zelfstandig professional

E-Selective werkt samen met accountantskantoren, gerenommeerde profit organisaties en overheden. Voor projecten en versterking van het zittende team zijn we doorlopend op zoek naar interim accountants en auditors. Overweeg je de overstap tot zelfstandige of ben je al enige tijd werkzaam als ZZP-er, dan komen we graag met je in contact.

Schrijf je in en geef aan waar je naar op zoek bent. Denk hierbij aan het type opdracht, de regio en jouw beschikbaarheid.

Creating Insights University

De Creating Insights University (CIU) is een door de NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut, waar alle opleidingen, trainingen en cursussen onder vallen. Dit houdt onder andere in dat we het behalen van PE-uren faciliteren. Daarnaast organiseren we veel interessante evenementen en gezellige borrels. Dit geldt voor onze vaste consultants, maar ook zeker voor jou als zelfstandige.

We werken intensief samen en bieden je de mogelijkheid om vaktechnische trainingen te volgen. We besteden veel aandacht aan screening, ontwikkeling, coaching en inspirerende kennisevents. Onze investering in gekwalificeerde interim accountants draagt bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

Onze interim financials volgen trainingen, workshops en vakinhoudelijke kennisevents.

“Bij E-Selective draait het om de 3 A’s; aandacht, aandacht en aandacht.
Ik heb veel contacten gehad met Accountmanager Wouter Bezemer. Ook op de momenten dat ik niet voor E-Selective op een opdracht zat. E-selective heeft een goede relatie met Deloitte, de organisatie waar ik het vak heb geleerd. Dit leidde circa 3 jaar geleden tot een mooie opdracht bij de Audit Dienst Rijk, en ook de vervolgopdracht bij de ADR  was daarna vlot geregeld.
De zzp markt is een markt van elkaar wat gunnen, ook als daar niet direct wat tegen over staat. Bij E-Selective kreeg ik de mogelijkheid om kosteloos PE-cursussen te volgen. Dit aanbod nam ik graag aan. De communicatielijnen zijn kort, direct en prettig. Ik ervaar een oprechte belangstelling, wederzijds.”

Menno Haanstra RA, Interim Accountant

Jouw profiel

Je beschikt over een hbo of wo diploma, een RA titel is een pré. Als basis ervaring heb je enkele jaren gewerkt op een accountantskantoor binnen de controle praktijk, bij voorkeur bij één van de Big-Four. Je hebt een flexibele instelling, een professionele uitstraling en kwaliteit en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Nu nog in vaste dienst, maar wil je wel de overstap naar zelfstandige maken? Wij adviseren je in deze stap en garanderen je een eerste opdracht bij een van onze relaties.

Zelfstandig professional

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.