Vacature

Wat staat jou te wachten als Financial Consultant?

Wil je graag in het bedrijfsleven werken, maar biedt de accountancybranche jou ook nog volop mogelijkheden? Deze functie levert jou de combinatie! Als Financial Consultant treed je in dienst bij E-Selective en staat jouw loopbaan en ontwikkeling voorop. Je krijgt de unieke kans om jouw financiële kennis in korte tijd uit te breiden; niet alleen door de grote diversiteit aan projecten, maar ook door aan de slag te gaan bij uiteenlopende opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector. Denk hierbij aan opdrachten binnen finance & control, audit en consulting. Natuurlijk kijken we daarbij naar jouw wensen en specialismen en naar de vraagstukken van onze opdrachtgevers. We stellen alles in het werk om jouw ambities als Financial Consultant waar te maken.

Dit is wie we zoeken

Je beschikt over een hbo- of wo-diploma en je voornaamste werkervaring (1 tot 6 jaar) heb je opgedaan binnen de accountancy. Werkervaring binnen het bedrijfsleven, de zorgsector of de overheid is een pre. Je hebt een flexibele instelling, een professionele uitstraling en kwaliteit en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Wat hebben wij jou te bieden?

Veelzijdige opdrachten

De grootste ontwikkeling maak je door tijdens het uitvoeren van je opdrachten, die steeds variëren in complexiteit en inhoud.

Goede arbeidsvoorwaarden

We bieden je een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden.

Persoonlijke begeleiding

Samen met je teammanager geef je richting aan waar jij als consultant naar toe wilt.

Enthousiaste collega's

Werken bij E-Selective betekent werken in een informele, collegiale sfeer. Je ontmoet je collega's onder andere tijdens evenementen, borrels en activiteiten.

Permanente educatie

De Creating Insights University is een door de NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut waar alle interne opleidingen en trainingen in ondergebracht zijn. Met het brede aanbod vanuit onze university investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Groot netwerk

Je komt in contact met een groot netwerk financieel experts. Door de kennis en ervaring onderling uit te wisselen houden we elkaar scherp.

Onze opdrachtgevers

Reguliere Audit

Internal Audit

Finance & Control

Interesse om als Financial Consultant aan de slag te gaan?

Stuur dan je CV of neem contact met ons op. Ben je nog aan het twijfelen of een baan binnen de consultancy iets voor jou is? Ook dan komen we graag in contact met je. We vertellen je meer over de functie en bespreken samen met jou de mogelijkheden binnen onze organisatie. We helpen je graag bij de perfecte invulling van jouw carrière!

Eveline Mutsaerts

Talent Acquisition Specialist

 recruitment@e-selective.nl
  070 – 312 20 88

Francis Meskers

Talent Acquisition Specialist

 recruitment@e-selective.nl
  06 – 200 00 029

Solliciteer bij E-Selective

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.