Arbeidsvoorwaarden

Goed werkgeverschap

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We waarderen bijzonder talent en bevorderen doorstroom. E-Selective biedt
jou gevarieerde opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers, enthousiaste collega’s om ervaringen mee te delen en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Salaris

De hoogte van je salaris hangt mede af van je prestaties en hoe je je ontwikkelt. Daarnaast geldt voor alle consultants een bonusregeling. Deze regeling is van toepassing op ieder aan een opdrachtgever gespendeerd uur in het betreffende kalenderjaar.

Overuren

Opgebouwde overuren neem je op wanneer je geen opdracht hebt. Na verrekening kan je de resterende uren aan het einde van het kalenderjaar laten uitbetalen met een opslag van 40%.

Bonussen

Naast de bonus die wordt berekend op basis van je declarabele uren, belonen we je ook voor andere zaken. Zo ontvang je
€ 1.500,- bruto voor het binnenhalen van een opdracht bij een nieuwe opdrachtgever, € 750,- voor een opdracht bij een bestaande opdrachtgever en € 1.000,- voor het aandragen van een nieuwe collega. Start er via jouw bemiddeling een interim financial, dan belonen we dit met een dinercheque.

Ontwikkeling

Gedurende jouw dienstverband besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling. Daarvoor hebben wij ons eigen opleidingsinstituut. De Creating Insights University is NBA geaccrediteerd en biedt jou een ruim aanbod aan vakinhoudelijke trainingen, workshops en kennisevents. Ook besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van jouw competenties, om zo de rol van financieel consultant nog beter uit te voeren. Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we in om talenten continu verder te brengen.

Vakantiedagen en verlof

Bij een 40-urige werkweek heb je recht op 25 vakantiedagen. Daarnaast krijg je nog een 5 extra vakantiedagen wanneer je gedurende een kalenderjaar niet ziek bent. Tegen 140% kun je vakantiedagen in- en verkopen. Het aantal is afhankelijk van het aantal jaren dienstverband. We bieden de mogelijkheid tot het opnemen van een sabbatical en ouderschapsverlof.

Learn & Earn

Na 3 jaar heb je de mogelijkheid om een Learn & Earn overeenkomst aan te gaan. Learn & Earn is een vast dienstverband met de belangrijkste voordelen van een freelance constructie. Je ontvangt als beloning een percentage van de door jou gerealiseerde jaarlijkse omzet. Heb je even geen opdracht, dan ben je met deze overeenkomst verzekerd tegen een situatie waarin er langdurig geen omzet gemaakt kan worden. Dé ideale tussenfase om jezelf voor te bereiden op het ZZP-schap.

OV-Jaarkaart

We vergoeden een ov-jaarkaart wanneer je voor woon-werkverkeer uitsluitend gebruik maakt van het openbaar vervoer. Daarnaast ontvang je hiervoor een maandelijkse beloning. De hoogte van de bonus is afhankelijk van je salaris. Dit varieert van € 150,- tot € 300,- bruto per maand.

Leaseauto

We stellen een leaseauto ter beschikking waarbij het leasebudget afhankelijks is van inschaling. Dit varieert van € 550,- en € 875,- excl. btw per maand.

Vergoeding telefoon

Je ontvangt een netto vergoeding van € 25,- per maand voor het voeren van zakelijke telefoongesprekken met eigen telefoon.

Pensioen

BAS betaalt voor 50% mee aan je pensioenpremie binnen het collectieve reglement.

Naast een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden realiseer je een cv dat deuren opent voor functies op managementniveau en je neemt plaats in het ijzersterke netwerk van de E-Selective Alumni Club.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.