Aannameproces

De eerste indruk

Eveline Mutsaerts en Francis Meskers zijn beide Talent Acquisition Specialist bij E-Selective. Zij beoordelen aan de hand van je cv en motivatie of je aan de gestelde criteria voldoet. Is dat het geval, dan nodigen ze je uit voor een eerste gesprek. Een kennismaking waarbij je meer te weten komt over diverse opdrachten en over de mogelijkheden die je als financieel professional bij E-Selective hebt. Tijdens een tweede gesprek gaat een van onze senior accountmanagers uitgebreid in op je werkervaring en inhoudelijk kennis.

LTP assessment

Doorloop je deze 2 fasen succesvol, dan nodigen we je uit voor het assessment van LTP. Het resultaat helpt ons bij het bepalen van jouw geschiktheid en het geeft inzicht in sterke en minder sterke punten, persoonlijkheid, intelligente, motivatie en competentiescores. Bij een positieve uitkomst van zowel het assessment als de 2 referentiechecks die wij uitvoeren, kom je in aanmerking voor een dienstverband.

Beschik jij over een hbo- of wo-diploma en heb je binnen de accountancy je voornaamste werkervaring (1 tot 6 jaar) opgedaan? Solliciteer dan naar de functie van Financial Consultant. We komen graag in contact met kandidaten met een flexibele en professionele instelling, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.