Over E-Selective

Specialist in Financial Audit

E-Selective is een in 1999 opgericht detacherings- en adviesbureau gespecialiseerd in Financial Audit. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. De cliënten van E-Selective zijn audit- en consultancypraktijken van voornamelijk grote accountancyorganisaties. E-Selective is een snelgroeiende organisatie waarin ongeveer 50 professionals werkzaam zijn. De professionals bouwen een duurzame relatie met onze cliënten op.

De teams van E-Selective bestaan uit ZZP’ers en consultants in vaste dienst. De consultants van E-Selective zijn RA of volgen het opleidingstraject hiertoe. Met de ZZP’ers onderhouden wij een intensieve samenwerking en we bieden hen de mogelijkheid om vaktechnische trainingen te volgen. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, besteden wij veel aandacht aan screening, opleiding, coaching en inspirerende evenementen.

Maak kennis met onze Talent Acquisition Specialisten

Eveline Mutsaerts

Talent Acquisition Specialist
070 – 312 20 88 | recruitment@e-selective.nl

Sinds mei 2015 werk ik met veel plezier voor E-Selective. Ik lever mijn bijdrage voornamelijk aan de Recruitment zijde. Een brede rol waarin ik me dagelijks bezig houd met het benaderen van (jonge) accountants voor onze organisatie, bij voorkeur voor een positie bij ons in dienst als financial consultant. Is er vanuit de kandidaat meer behoefte om op interim basis te werken, dan is dat ook zeker interessant. Ik beheer een grote poule aan zzp’ers, bereid deze continue uit, maar focus me ook minstens zo hard het behoud van deze relaties.

Om een goede gesprekspartner te zijn en te blijven heb ik in januari aan gegeven ook graag een aantal klanten te willen bedienen, op deze manier blijf ik scherp en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de accountancy kantoren en de internal audit afdelingen van grote organisaties. Samen met Francis Meskers, de recruiter van onze zusterorganisatie BAS Consultancy, zijn wij continu bezig met het positioneren van onze organisatie als interessante werkgever. We proberen daar innovatief, vooruitstrevend en creatief te zijn en worden elke dag een stuk actiever op Social Media.

In mijn vrije tijd begeef ik me graag op de racefiets of op het hockeyveld. De sportprestatie an sich maakt me fanatiek, maar ik geniet net zo hard van de gezelligheid en het plezier daarom heen. Daarnaast heb ik samen met een vriendin een eigen bedrijf in het aankleden van feesten.

Francis Meskers

Talent Acquisition Specialist
06 – 200 00 029 | recruitment@e-selective.nl

Sinds april 2016 ben ik werkzaam als Talent Acquisition Specialist bij E-Selective. Ik heb gekozen voor E-Selective vanwege de informele cultuur en de kansen en mogelijkheden die er op het gebied van recruitment en employer branding liggen. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven waardoor we vanuit recruitment onszelf continue uitdagen door op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We vertalen dit naar onze eigen doelgroep en doelstellingen waardoor we ons employer brand steeds meer versterken.

Mijn focus ligt op het werven en selecteren van vaste financial consultants voor onze organisatie en ik ben dan ook dagelijks in gesprek met potentiële consultants. Naast recruitment geef ik invulling aan ons opleidingsaanbod aan de Creating Insights University. Ik inventariseer de ontwikkelbehoefte van consultants en zorg dat onze opleidingen, trainingen en cursussen hierbij aansluiten. Het geeft mij voldoening wanneer ik de consultants aanneem en ze vervolgens zie groeien in hun rol als consultant.

Wat doe ik naast mijn werk? Ik ben altijd wel in beweging. De ene periode is dat fanatiek Cross Fitt, Yoga of hardlopen en soms even een periode geen sport. Ook geniet ik volop van familie en vrienden en bak ik zo nu en dan een bananenbrood of een ander healthy recept!

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.