Coaching & Intervisie

Coaching

Heb je al voor ogen welke weg je wilt inslaan? Je krijgt de ondersteuning die je hiervoor nodig hebt. Waarin wil jij je specificeren? Wat voor soort opdrachten horen daarbij? Je teammanager zorgt voor persoonlijke coaching en stelt samen met jou een carrièreplan op waarin heldere doelen en afspraken worden opgenomen. Aan de hand van je beoordeling wordt er gekeken of je groeicurve optimaal is. We kijken naar je vaardigheden en competenties, wat je sterke kanten zijn en hoe wij je kunnen helpen om die te vergroten.

Intervisie

Door deel te nemen aan onze intervisiebijeenkomsten word je nog beter in je werk én je bouwt een goede band op met je collega’s. De bijeenkomsten staan in het teken van persoon- en functiegebonden vraagstukken en knelpunten uit eigen werksituaties. Je doet een beroep op je collega’s om hierover mee te denken. Dit meedenken gebeurt door het stellen van vragen om zo met behulp van eigen analytisch en probleemoplossend vermogen zicht te krijgen op het vraagstuk en ideeën te krijgen hoe hierin te handelen. Het vergroot je deskundigheid als Financial Consultant en het verbetert de kwaliteit van je werk.

Een intervisie groep bestaat uit circa 8 collega’s, die qua ervaring op gelijk niveau zitten. Ze komen 1x per 6 tot 8 weken bij elkaar. Doordat de samenstelling van de groep iedere bijeenkomst hetzelfde is, is het mogelijk vertrouwen in elkaar op te bouwen, zodat de waarde van de intervisiebijeenkomst steeds groter wordt. Iedere deelnemer brengt roulerend een casus in.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.