Creating Insights University

Creating Insights University

Door volop te investeren in persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, halen we het beste uit jou als consultant. Vanuit de Creating Insights University leiden we onze consultants op. Denk hierbij aan trainingen gericht op vakinhoudelijke kennis en trainingen die juist inspelen op competenties die ertoe leiden dat je een nog betere consultant wordt dan je al bent.

Naast de basis de je nodig hebt om projecten tot een goed resultaat te brengen, is het ook belangrijk dat je op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen binnen het financiële werkveld. Juist daar ligt voor de opdrachtgever de toegevoegde waarde. We organiseren dan ook veel inhoudelijke kennissessies, die jou voorzien van actuele kennis.

Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we in om passende opleidingen te ontwikkelen en je talenten continu verder te brengen.

Dat we permanente ontwikkeling heel belangrijk vinden zie je terug in ons beoordelingssysteem, waarbij je uitsluitend beoordeeld wordt op de aspecten klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling. De gedachte is natuurlijk dat tevreden klanten leiden tot meer vraag en dat meer vraag leidt tot meer interessante potentiële opdrachten. In combinatie met de diverse trainingen en kennisevents die we organiseren houden we jouw vakkennis altijd up-to-date.

NBA Accreditatie

De Creating Insights University (CIU) is een door de NBA geaccrediteerd opleidingsinstituut. Jaarlijks wordt de inhoud van onze trainingen en kennisevents getoetst. Dit geeft jou de garantie dat je te maken hebt met een actueel aanbod dat voldoet aan de minimale kwaliteitseisen van het NBA. Consultants met een RA-, RC- en RE-titel kunnen hun PE-uren via de CIU registreren.

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvang je een update van onze beschikbare consultants.